Pirmosios ponios Dianos Nausėdienės vizitas Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Pirmoji ponia Diana Nausėdienė lankėsi Pagėgių savivaldybės Vydūno viešojoje bibliotekoje, kur dalyvavo bendroje edukacijoje ir diskusijoje su Pagėgių Šv. Kryžiaus parapijos Carito, Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos neformaliojo suaugusiųjų švietimo bei Pagėgių savivaldybės neįgaliųjų draugijos atstovais, Pagėgių krašto bibliotekos lankytojais.
„Be galo malonu būti tarp aktyvių, skaitančių, mąstančių, socialiai atsakingų žmonių. Ačiū Jums už tai, kad esate tie Vydūno įkvėpti spinduliai, nešantys ir dalijantys šviesą kitiems, ypatingai jaunimui. Tai be galo svarbu, tai kuria atvirą, drąsia ir tvirtą bendruomenę“, - sakė D. Nausėdienė.
Pirmoji ponia domėjosi bibliotekos veikla, jos modernizavimu, kalbėjo apie unikalią Pagėgių krašto istoriją, padariusią milžinišką įtaką valstybės kultūrai, jos raštijai, ragino kuo plačiau skleisti šią istoriją tiek regione, tiek visoje Lietuvoje.

Informacija iš Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos

Nuotraukos Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos ir Astos Andrulienės


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN