Vilkyškių bibliotekoje vyko vaikų susitikimas su rašytoja Gina Viliūne (Pagėgiai)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Pasitinkant 24-ąją Nacionalinę Lietuvos bibliotekų savaitę, 2024 m. balandžio 19 d. Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos Vilkyškių filiale svečiavosi viena populiariausių šalies rašytojų, prozininkė, istorinių romanų autorė, Lietuvos bibliotekų iniciatyvos „Metai su knyga“ ambasadorė, profesionali Vilniaus gidė Gina Viliūnė (Vilnius).

Susitikime su rašytoja dalyvavo Pagėgių savivaldybės Vilkyškių Johaneso Bobrovskio gimnazijos 1-4 klasių mokiniai ir juos atlydėjusios mokytojos. Rašytoja Gina Viliūnė mažiesiems literatūrinio žodžio mylėtojams pristatė savo autorines pažintines knygeles vaikams, pasakojo apie tai, kaip „gimsta“ literatūriniai kūriniai ir juose pasakojamos istorijos. Jaunieji renginio dalyviai autorę apibėrė daugybe klausimų, į kuriuos viešnia mielai atsakinėjo.

Rašytojai Ginai Viliūnei už įsimintiną viešnagę dėkota įteikiant simbolinę dovaną ir linkėta dar ne kartą sugrįžti į Pagėgių kraštą naujiems, įdomiems ir nepamirštamiems susitikimams.

Daugiau skaityti: https://pagegiusvb.lt/naujienos/vilkyskiu-bibliotekoje-vyko-vaiku-susitikimas-su-rasytoja-gina-viliune/


Laima Norbutienė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
Vilkyškių filialo bibliotekininkė
Nuotraukų autorius – Mantas Iljinovas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN