Klaipėdoje pradeda veikti nauja parkavimo programėlė „carOne“

El. pašto adresas: emilija@carvertical.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Klaipėdiečiai nuo šiol turės daugiau galimybių atsiskaityti už parkavimą mokamose miesto zonose – veiklą pradeda nauja programėlė vairuotojams „carOne“. Jos naudotojai, turintys „iPhone“ telefonus, gali rinktis ne tik įprastą apmokėjimo banko kortele būdą, bet ir mokėjimą su „Apple Pay“. Tai – naujovė Lietuvos viešo mokamo parkavimo rinkoje.

„Naujos mobiliosios aplikacijos atėjimas į Klaipėdą suteikia klaipėdiečiams ir miesto svečiams dar vieną patogų įrankį atsiskaityti už parkavimą“, – sako Gintaras Neniškis, VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius.

Transporto priemonių istorijos paslaugas teikiančios įmonės „carVertical“ sukurta programėlė skirta ne tik atsiskaityti už automobilio parkavimą, bet turi ir daugybę kitų vairuotojams naudingų funkcijų.

Naujosios aplikacijos naudotojai programėlėje gali apsidrausti privalomuoju vairuotojų civilinės atsakomybės draudimu, gauti priminimus apie techninės apžiūros, vairuotojo pažymėjimo ar draudimo poliso galiojimo pabaigą, parkuoti automobilį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, įkrauti elektromobilį, išsikviesti pagalbą kelyje, parduoti savo transporto priemonę ar rasti artimiausią autoservisą.

Ateityje planuojama pristatyti ir daugiau papildomų funkcijų: automobilio plovimo abonementą, degalų kainų palyginimą, galimybę susimokėti už degalus ir baudos bilietus bei įsigyti reikiamas automobilio dalis.

„Programėlė gimė iš poreikio valdyti visus su automobilio turėjimu susijusius dalykus vienoje vietoje. „carOne“ skirta skubančiam šių dienų žmogui, kuris nori greitai ir efektyviai pasirūpinti savo automobiliu bei turėti visą informaciją apie jį vienoje vietoje“, – sako „carVertical“ inovacijų ir produktų vadovas Arnoldas Vasiliauskas.

Kol kas naujoji programėlė siūloma tik Lietuvos rinkai, tačiau jau planuojama jos plėtra į kitas šalis.

Telefonų su „Android“ operacine sistema savininkai „carOne“ gali nemokamai atsisiųsti iš „Google Play“, turintys „iPhone“ – iš „App Store“ mobiliųjų programėlių parduotuvės.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN