Į Vydūno viešosios bibliotekos kolektyvą įsiliejo nauja specialistė (Pagėgiai)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Nuo šiol jaunuosius lankytojus Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos Vaikų erdvėje pasitinka naujas veidas – kraštietė, šilgališkė Gitana Baužaitė. Savirealizacija darbe su vaikais šiai šiltai, komunikabiliai, kūrybingai, meną ir literatūrą mylinčiai asmenybei ne naujiena – ji turi ilgametę darbo patirtį bibliotekinėje bei pedagoginėje srityje.Net kelias specialybes –pradinio ugdymo pedagogės (Klaipėdos valstybinėje kolegijoje) ir socialinės darbuotojos(Kauno edukologijos universitete)– įgijusi Gitanabibliotekoje aptarnauja jaunuosius skaitytojus, organizuoja kultūrines, neformaliojo švietimo bei kitas veiklas, įgyvendinavaikų ir jaunimo savanorystės programas.

Bibliotekos bendruomenė džiaugiasi naująja į kolektyvą įsiliejusia kolege, linki jaineblėstančio kūrybinio įkvėpimo,gražios bendrystės su jaunąja karta įgyvendinant bibliotekos iniciatyvas bei sėkmės kiekviename profesiniame žingsnyje.


Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos bendruomenė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN