Rūbams ir avalynei – daugiau konteinerių (Mažeikiai)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono gyventojai turės daugiau galimybių tinkamai priduoti jiems nereikalingus, tačiau dar tinkamus dėvėti drabužius, avalynę ar galanterijos gaminius. Dabar rajone yra 48 rūbų konteineriai, netrukus planuojama pastatyti dar 14.

Naujieji konteineriai bus statomi patogiose, dažnai lankomose, gyventojų pageidaujamose vietose. Juos statys, prižiūrės ir ištuštins UAB „Ecoservice projektai“.

Telšių regiono atliekų tvarkymo centras prižiūri ir atliekas surenka iš 20 rūbų konteinerių, iš 22 – UAB „Ecoservice projektai“, iš 6 – VšĮ „Būk su manimi“.

Konteineriai skirti nebereikalingiems, tačiau dar tinkamiems naudoti, švariems tekstilės gaminiams – drabužiams, avalynei, diržams, rankinėms ir kuprinėms, užuolaidoms, patalynės užvalkalams. Į šiuos konteinerius metami daiktai turi būti sudėti į sandariai užrištus maišelius.

Naudoti nebetinkamos tekstilės atliekos, kaip ir anksčiau, nemokamai priimamos Mažeikių rajono atliekų priėmimo aikštelėje Algirdo g. 40C, Mažeikiuose, tel. 8 685 127 06. Darbo laikas: II–V 9.00–18.30 val., VI 9.00–16.00 val. Pietų pertrauka 13.00–14.00 val.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/r%C5%ABbams-ir-avalynei-daugiau-konteineri%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN