Sunaikintas bravoras Šilalėje

Новости: Закон , 2023-10-25 23:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

2023 spalio 20 d. apie 11.00 val. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnai turėdami informacijos apie galimai vykdomą nusikalstamą veiką, atliko kratą Šilalės r., Pajūrio sen., Dapkiškės k., esančioje sodyboje.

Gauta informacija pasitvirtino. Sodyboje, esančiame ūkinės paskirties pastate, aptiktas naminės degtinės ,,fabrikėlis”.

Kratos metu rastas ir paimtas aparatas, skirtas stipriems namų gamybos alkoholiniams gėrimams gaminti, 88 litrai pagamintos naminės degtinės bei apie 400 litrų paruošto ,,brogės“ raugalo, skirto stipriems namų gamybos alkoholiniams gėrimams gaminti. Įtarimai pareikšti vyrui, gim. 1965 m.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 3 d. Vyrui už tai gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės apribojimas.

Policijos pareigūnai ragina gyventojus būti pilietiškiems bei pranešti apie jiems žinomą kitų asmenų vykdomą nusikalstamą veiką.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN