Krepšinio federacijos vadovai Mažeikiuose – dėmesys infrastruktūrai

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Mažeikių rajono savivaldybėje (toliau – Savivaldybė) lankėsi Lietuvos krepšinio federacijos vadovai. Aptartos galimybės pagerinti krepšinio infrastruktūrą rajone, sudaryti palankias sąlygas profesionalaus krepšinio plėtrai. Įteiktos federacijos padėkos už paramą Mažeikių krepšiniui ir indėlį į jo plėtrą.

Susitikime dalyvavo Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, mero pavaduotojai Sigutė Bernotienė ir Paulius Auryla, mero patarėjas Kęstutis Bartkevičius, Savivaldybės tarybos Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Lina Rimkienė, Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Šiurys, direktoriaus pavaduotojas Linas Memys, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Vydas Gedvilas ir jo patarėjas Edas Nickus, žinomas krepšininkas Voldemaras Chomičius, krepšinio klubo „M Basket“ vadovas Arūnas Liškus, treneris Aloyzas Rudys, komandos žaidėjai ir rėmėjai.

Apžvelgta esama krepšinio infrastruktūra Mažeikiuose, galimybės ją plėsti ir gerinti. Kalbėta apie būtinybę turėti šiuolaikinę, atitinkančią visus reikalavimus sporto salę profesionaliam krepšiniui, planuojamą statyti sporto kompleksą. Numatyta aktyviau bendradarbiauti, stiprinti krepšinio vystymą rajone.

Krepšinio federacijos prezidentas V. Gedvilas Lietuvos krepšinio 100-mečio proga įteikė padėkas Savivaldybei, mero pavaduotojai S. Bernotienei, Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkei L. Rimkienei, Savivaldybės tarybos nariui Virginijui Sungailai, AB „ORLEN Lietuva“, klubo vadovui A. Liškui, treneriui A. Rudžiui, Mažeikių sporto mokyklos direktoriui Algirdui Pocevičiui.


Ryšių su visuomene skyrius
šaltinis: https://mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/krep%C5%A1inio-federacijos-vadovai-ma%C5%BEeikiuose-d%C4%97mesys-infrastrukt%C5%ABrai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN