Naujosios Akmenės miestas kasmet gražėja

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Įgyvendintas dar vienas gyventojų idėjų pasiūlymo projektas - Pėsčiųjų tako remontas (teritorija tarp Ramučių g. 1 ir Ramučių g. 1A, bei teritorija prie Respublikos g. 26A), kuriuo Naujosios Akmenės mieste sutvarkytas apie 200 metrų besidriekiantis pėsčiųjų takas su šiuolaikinei infrastruktūrai reikalingomis eismo saugumo priemonėmis.

Tai takas vedantis į Naujosios Akmenės miesto Ikimokyklinio ugdymo mokyklos „Buratino“ skyrių, į Ramučių gimnaziją bei Ramučių mikrorajoną. Šis takas tris dešimtmečius nematė remonto ir vietomis buvo baigiantis visiškai suirti.

Įgyvendinus projektą, sukurta daugiau jaukumo erdvioje miesto vietoje. Šis pėsčiųjų takas tuščias nebūna, į gimnaziją eina moksleiviai, tėvai į darželį veda savo atžalas, Ramučių mikrorajono gyventojai šiuo taku pasiekia miesto centrinę dalį, L. Petravičiaus aikštę ir kitas viešas prieigas.

Bendra įgyvendinto projekto vertė: 53 013,09 Eur.

Primename, kad 2021 m. pabaigoje rajono gyventojai galėjo siūlyti savo idėjas gyvenamajai aplinkai ir infrastruktūrai gerinti bei kurti. Po aktyvaus gyventojų balsavimo buvo atrinkti finansuojami ir įgyvendinami Akmenės rajono savivaldybės biudžeto lėšomis projektai (su laimėtojais galite susipažinti čia: https://bit.ly/3IgDZYt).


Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus informacija
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/naujosios-akmenes-miestas-kasmet-grazeja/4664


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN