VšĮ „NB Sporto klubas“ – naujas vardas Lietuvos šonaslydije ir Kelmės miesto automobilių sporte

Новости: Спорт , 2022-05-25 09:05
El. pašto adresas: info@miestonaujienos.lt
Vietovė: Kelmės r.

Jau kelis metus iš eilės Kelmės miesto vardą garsinantis vaikinas tikisi, kad įsteigtas oficialus sporto klubas padės geriau pasiruošti varžyboms ir tinkamai reprezentuoti savo gimtą miestą Lietuvoje žaibiškai populiarėjančio šonaslydžio sporto entuziastų ir šia sporto šaka besidominčiųjų tarpe.

Dar 2021 06 09 publikacijoje „BetSafe Drift Camp varžybų šuolis – Nedas Burneikis [VIDEO INTERVIU (Šiaulių televizija)]“ rašėme apie netikėtą jauno sportininko pasirodymą. Tuomet iš daugiau nei 115 „Street“ lygos varžyboms užsiregistravusių sportininkų Nedas Burneikis finišavo ketvirtas.

Šis vaikino pasirodymas patraukė daugelio „drifto“ – šonaslydžio entuziastų dėmesį, o sportininką palaikantiems sirgaliams suteikė daug vilčių. Gaila, tačiau vien asmeninėmis ir šeimos narių lėšomis vystoma iniciatyva ir visiškai nelaiku, dėl didelių apkrovų, lūžtanti technika privertė susitaikyti su mintimi, kad 2021 metų sezone didesnių rezultatų pasiekti nepavyks.

„Ši sporto šaka reikalauja ne tik atsidavimo, azarto, daug techninių žinių, vairavimo patirties, bet ir finansinių išteklių. Dalyvaujant kitame 2021 metų sezono etape, Klaipėdoje netikėtai trūkęs kardanas neleido tęsti sėkmingų pasirodymų serijos. Varžybų taisyklėse numatytas technikos susitvarkymo laikas nepadėjo, nes paprasčiausiai neturėjau įsigijęs atsarginio kardano. Neskaitant startinių varžybų mokesčių per sezoną reikia vidutiniškai 20 – 30 padangų porų komplektų, o kur dar nuolat brangstantis kuras ir kitos, smulkesnės automobilio priežiūros sąnaudos.“ — varžybų išlaidas vardina Nedas.

Šiemet šonaslydžio sporto populiarumas išaugo tiek, kad registraciją į 2022 šonaslydžio sezono atidarymą organizatoriams teko stabdyti per pirmas keliolika minučių. VARŽYBŲ KALENDORIUS – www.driftas.lt Gausus būrys dalyvių, juos palaikančiųjų ratas ir didžiulė šonaslydžio sporto fanų auditorija iš visos Lietuvos garantuoja nepakartojamus renginius ir emocijas kiekvienam iš mūsų.

„Mūsų tikslas ir prioritetas yra abipusė nauda, už pagalbą pasirengiant varžyboms ir dalyvavimą jose, savo rėmėjams turiu daug pasiūlymų: rėmėjų logotipai ir reklama ant automobilio, visų varžybų etapų metu skelbiama informacija apie mūsų rėmėjus klubo facebook paskyroje ir šonaslydžio sporto bei automobilių mėgėjų socialinių tinklų paskyrose, publikacijos spaudoje, „DRIFT TAXI“ pasivažinėjimo pramoga rėmėjų artimiesiems ir draugams.“ — sporto klubo paramos privalumus vardina sportininkas.

Siekdamas daugiau pasirodymų ir važiavimų, o taip pat išbandyti save ne tik „Street“, bet ir kitose lygose šiemet Nedas Burneikis – „#NedasBurn“ prisijungė prie kitos, naujai formuojamos bendraminčių komandos „Driftanulsa“. Tai leis važiuoti ne tik solo ar poriniuose važiavimuose, tai suteiks galimybę dalyvauti ir komandinėse įskaitose.

“Jūsų buvimas kartu su manimi man labai padeda! Ačiū ir iki susitikimų treniruotėse ir varžybose.“

Jei esate neabejingi automobilių ir šonaslydžio – „drifto“ sportui ir norite padėti ir prisidėti prie užsibrėžtų tikslų ir rezultatų siekimo, galite paremti VšĮ „NB Sporto klubas“ veiklą.

VšĮ „NB Sporto klubas“

Įmonės kodas 306072664

El. p. nedasburneikis@gmail.com
Tel. nr. +370 629 53381

Adresas – Kooperacijos g. 1A 83132, Kelmė
Sąskaitos nr. LT827189900009700254


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN