Telšių lopšelio-darželio „Eglutė“ projektas -Judu. Sužinau. Atrandu.“ išrinktas geriausiu „Olimpinės kartos“ ikimokyklinės įstaigos projektu

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

"Olimpinė karta“ – tai Lietuvos tautinio olimpinio komiteto vykdoma ilgalaikė programa skirta vaikų ir jaunimo olimpiniam ugdymui, olimpinių idėjų ir sporto kaip ugdymo priemonės sklaidai Lietuvoje. Telšių lopšelis-darželis „Eglutė“, nuo 2013 metų yra aktyvus jos narys. Kiekvienais metais rašo projektus, gauna finansavimą veikloms vykdyti.

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas kasmet organizuoja Olimpinės kartos apdovanojimus. Šiais metais Olimpinio švietimo darbo komisija sėkmingai nubalsavo ir vienbalsiai išrinko Telšių lopšelio-darželio „Eglutė" projektą – „Judu. Sužinau. Atrandu“ geriausiu „Olimpinės kartos“ ikimokyklinės įstaigos projektu. Projekto viena iš siekiamybių buvo per praktinę, kūrybinę ir žaidybinę veiklą diegti olimpines vertybes, principus ir kultūrą plėtojant fizinio aktyvumo ir bendradarbiavimo įgūdžius.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN