Išrinkta 2021 m. populiariausia Šilutės rajono savivaldybės sportininkė

Новости: Спорт , 2021-12-21 20:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės sporto taryba antrus metus iš eilės inicijuoja populiariausio Šilutės sportininko rinkimus. Šiais metais buvo pateiktos penkios sportininkų kandidatūros, balsavimui skirta daugiau nei savaitė. Savo nuomonę išreiškė 1442 Šilutės krašto gyventojai. Net 736 balsavusieji savo balsą atidavė Sandrai Montvilei, kurios kandidatūrą teikė Ekstremaliojo sporto asociacija. S. Monvilei šie metai buvo išties įspūdingi: 2021 m. ji tapo Lietuvos ekstremalus bėgimo su kliūtimis čempione, Spartan Europos čempionato, vykusio Šveicarijoje, trečios vietos laimėtoja bei daugelio kitų varžybų nugalėtoja ir prizininkė.

Sandra Montvilė yra pavyzdys, kaip didelio noro ir nuoseklaus darbo dėka galima pasiekti aukštų rezultatų ir kartu suderinti motinystę, darbą mokykloje bei sportą.

Dar viena gera žinia sportininkei - praėjusią savaitę posėdžiavusi Šilutės r. savivaldybės taryba nusprendė, kad visuomenės balsuojant išrinktam populiariausiam metų sportininkui bus paskirta ir 500 eurų Savivaldybės premija.

Nuoširdžiai sveikiname Sandrą Montvilę ir didžiuojamės jos pasiekimais bei Šilutės vardo garsinimu visame pasaulyje!


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/isrinkta-2021-m.-populiariausia-silutes-rajono-savivaldybes-sportininke/8705


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN