Minint Tarptautinę antikorupcijos dieną, pareigūnai Šilutėje eismo dalyvius vaišino kava

Новости: Закон , 2021-12-10 12:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Policijos departamento Imuniteto valdybos pareigūnai šiandien minėjo Tarptautinę antikorupcijos dieną. Pareigūnai siekė atkreipti visuomenės dėmesį į korupcijos problemos mastą ir neigiamas pasekmes, skatino visuomenę domėtis korupcijos problematika ir asmeniškai įsitraukti į kovos su korupcija priemonių vykdymą.

Šiandien, prie ,,Circle K“ degalinės, esančios Šilutėje, Cintjoniškių g., Policijos departamento Imuniteto valdybos pareigūnai pristatė policijos vykdomas korupcijos prevencijos priemones, dalino atributiką ir siekdami glaudesnio bendradarbiavimo ir teigiamo ryšio su visuomene, visus apsilankiusius ,,Circle K“ degalinėje, vaišino kavos puodeliu.

Norime priminti, kad vis dar pasitaiko vairuotojų, kurie siekdami išvengti atsakomybės, kad pažeidimas nebūtų fiksuojamas, pareigūnams pasiūlo kyšius.

Šiais metais Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate dėl bandymo papirkti pareigūnus buvo pradėti 5 ikiteisminiai tyrimai.

Primename, jog bet koks grynųjų pinigų davimas policijos pareigūnui vertinamas kaip kyšis.




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN