Prie „Baltojo paukščio“ akcijos jungiasi ir Šilutės savivaldybės švietimo bei kultūros įstaigos

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Artėjant gražiausiai metų šventei - šventoms Kalėdoms, Prezidentūra pakvietė švietimo ir kultūros įstaigas prisijungti prie stebuklingo kalėdinio paukštelio kūrimo akcijos. Akcijos esmė, kad kiekvienas esame unikalus ir reikšmingas, o visi kartu galime sukurti bendrus namus Vilčiai ir Meilei. Rankomis nuvelti paukščiukai nutūps ant Prezidentūros eglės, ant simbolinio Gyvybės ir Vienybės medžio.

Į šią akciją įsitraukė mūsų rajono švietimo ir kultūros įstaigos: pirmoji, Vydūno ir Vainuto gimnazijos, Kintų, Vilkyčių, Juknaičių pagrindinės mokyklos, Pamario progimnazija ir progimnazijos Rusnės skyrius, Meno mokykla, lopšelis-darželis „Raudonkepuraitė“, Šilutės H. Šojaus muziejus ir F. Bajoraičio viešoji biblioteka. Mokinių, mokytojų, kultūros darbuotojų su meile ir šiluma nuvelti paukščiukai papuoš Prezidentūros kalėdinę eglę.


Švietimo ir kultūros skyriaus informacija
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/prie-baltojo-paukscio-akcijos-jungiasi-ir-silutes-savivaldybes-svietimo-bei-kulturos-istaigos/8596


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN