Bibliotekininkų metodinio būrelio kasmetinis susitikimas

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Spalio 21 dieną Ventos gimnazijos bibliotekoje į tradicinį kasmetinį susitikimą susirinko rajono ugdymo įstaigų Bibliotekininkų metodinis būrelis. Dalyvavo bibliotekininkės iš Akmenės, Naujosios Akmenės Ramučių, Papilės Simono Daukanto ir Ventos gimnazijų, Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijos, Jaunimo ir suaugusiųjų švietimo centro, Dabikinės Vladimiro Zubovo mokyklos, Kruopių pagrindinės mokyklos.

Ventos gimnazijos bibliotekininkė Edita Šimkienė trumpai papasakojo apie Gimnazijos bibliotekos veiklą, Gimnazijos bendruomenės nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą.

Susitikimo metu aptarti aktualūs rajono ugdymo įstaigų bibliotekininkų veiklos klausimai: rajono ugdymo įstaigų bibliotekininkės apsvarstė praėjusių metų veiklos ataskaitą, rezultatus, aptarė bibliotekininkių kvalifikaciją ir išvykas, planavo naujas Bibliotekininkų metodinio būrelio veiklas 2022 metais, kalbėjosi apie rajono ugdymo įstaigų bibliotekų veiklą reglamentuojančius dokumentus, aptarinėjo iškilusias problemas.

Metinę veiklos ataskaitą pateikė rajono ugdymo įstaigų Bibliotekininkų metodinio būrelio pirmininkė, Ramučių gimnazijos bibliotekininkė Regina Altukavičienė, kuriai ir toliau patikėtos Bibliotekininkų metodinio būrelio pirmininkės pareigos.

Rajono ugdymo įstaigų Bibliotekininkų metodinį būrelį papildė nauja bibliotekininkė iš Kruopių pagrindinės mokyklos – Rima Urmonienė.



Janina Rekašienė,
Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja,
Metodinio bibliotekininkų būrelio koordinatorė

šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/bibliotekininku-metodinio-burelio-kasmetinis-susitikimas/3549


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN