Vairuotojas, siūlydamas 20-ies eurų kyšį, bandė papirkti policijos pareigūnus

Новости: Закон , 2021-10-12 16:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Vis dar pasitaiko asmenų, kurie norėdami išvengti gresiančios administracinės atsakomybės, neteisėtu būdu bando papirkti policijos pareigūnus.

2021 m. spalio 11 d. 15.50 val. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai užtikrindami viešąją tvarką ir eismo saugumą, Tauragėje, Pramonės g., sustabdė automobilį ,,Volvo S80“ dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo (lenkimo metu kirto ištisinę kelio ženklinimo liniją).

Automobilį vairavęs 39-erių vyras, siekdamas išvengti atsakomybės, pareigūnams pasiūlė 20-ies eurų kyšį.

Dėl bandymo papirkti pareigūnus, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 4 d. Vyrui gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Primename, kad pilietis, kuris neteisėtais veiksmais bando išvengti administracinės atsakomybės, nusikalsta dvigubai. Jis privalo atsakyti ne tik administracine tvarka, bet užsitraukia ir baudžiamąją atsakomybę. Bet koks grynųjų pinigų davimas policijos pareigūnui vertinamas kaip kyšis.
Raginame būti sąžiningais piliečiais.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN