M.Oginskio rūmų žirgyne "Plunge Soundscapes Symphony“ (2021-07-30)

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

maitijos kultūros ir meno vystymo centras drauge su Žemaičių dailės muziejumi pristato naują, ambient muzikos festivalį „Plunge Soundscapes Symphony“ (liet. Plungės garsovaizdžių simfonija).

Programoje:
Patris Židelevičius – kompozitorius iš Kauno, kuris pristatys išskirtinai Plungės miestui skirtą programą „Plungės garsovaizdžių simfonija“.

Pasitelkdamas skirtingas garso įrašymo technikas menininkas fiksuoja Plungės miesto garsus urbanistinėse, architektūrinėse bei gamtinėse erdvėse, kuriuos apjungs ambient ir modernios klasikos muzika.

Siarhei Krauchanka – muzikantas, kompozitorius, architektas iš Minsko (Baltarusija) pristatys savo muzikos projekto „SK.EIN“ programą „Crossfades“, kuri buvo sukurta rezidencijos metu Gdanske, kuruojant žinomam Europoje Lenkijos kompozitoriui ir garso menininkui Michal Jacaszek.
Tai išskirtinis muzikos projektas, kuris sukurtas remiantis atliktais lauko įrašais Gdansko mieste bei Šv. Marijos bazilikoje bendradarbiaujant su pagrindiniu vargonininku, profesoriumi Boguslavu Grabovskiu bei sopranu Marija Kriuger.

„Soulmatica“ – audiovizualinis projektas, kuriame susitinka Valentinas Charitonovas ir vaizdo menininkas iš Kauno - Archecho No.

Festivalis vyks liepos 30 d. 23 val. Oginskio rūmų žirgyno salėje.
Projektą iš dalies finansuoja Plungės r. savivaldybė ir Lietuvos kultūros taryba.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN