Sutapimas – su padėka gimimo dieną

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Gražus sutapimas, kad padėką už kilnumą ir pastangas prisidedant prie COVID-19 pandemijos pasekmių mažinimo jomantiškei Jurgitai Kumžienei meras Algirdas Meiženis ir savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Osvaldas Šarmavičius įteikė savanorės gimimo dieną.

Meras linkėjo gerų metų, sveikatos, šypsenų ir klestėti ne tik pačiai Jurgitai, bet ir jos vadovaujamai bendruomenei.

Administracijos direktoriaus pavaduotojas pasveikino su praėjusiomis šventėmis, su gimtadieniu, linkėjo geriausios sėkmės, būti reikalingai žmonėms, savivaldybei, o dovanėlę panaudoti pagal paskirtį.

J. Kumžienė siūti išmoko dar vaikystėje iš savo mamos Juozapos Budrikienės. Siuvimo įgūdžiai labai praverčia ir bendruomenės veikloje. Jurgita jau šešti metai yra Jomantų kaimo bendruomenės pirmininkė. Įtraukusi nemažai bendruomenės narių į aktyvią veiklą, ji siūdavo drabužius ir aksesuarus bendruomenės parodijų teatrui. Kviestiniai dainininkai paprašydavo nemažų honorarų už savo pasirodymus, o saviškiai saviems pasirodymus rengė nemokamai. „Laukiame, kada vėl galėsime susirinkti repetuoti ir vaidinti.“ – sakė bendruomenės pirmininkė.

Savanorė Jurgita ne tik atsiliepė į savivaldybės kvietimą siūti veido kaukes rajono gyventojams, bet ir paraginta vyro Ričardo siuvo jas savo bendruomenės ir seniūnijos gyventojams. Pasiūtas nunešdavo į seniūniją, kad socialinė darbuotoja išdalintų tiems, kuriems jų labiausiai reikia. O, kai paskelbė savo bendruomenės feisbuko paskyroje, žmonės pasiskambinę ateidavo veido kaukių pasiimti patys. Neliko be kaukių ir neįgalūs senjorai, kuriuos J. Kumžienė lanko, nes dirba socialinio darbuotojo padėjėja.

Maloniai nustebino ir pavyzdingai tvarkoma J. ir R. Kumžų namų aplinka, 2012 m. šeimininkai buvo gavę Gražiausiai tvarkomos sodybos apdovanojimą.



Mero patarėja
Asta Gestautienė

šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Sutapimas--su-padeka-gimimo-diena


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN