Akmenės rajone nugalėtojai - debiutantai

Новости: Спорт , 2021-02-04 16:23
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Praėjusį šeštadienį Akmenės rajono sporto „Energija“ dešimties sportininkų komanda dalyvavo Lietuvos kyokushin karate federacijos surengtose kata nuotolinėse pirmenybėse- „Juodo diržo kelias 2021“ ir 20 komandų tarpe iškovojo 9 vietą, turėdama kraitelėje 8 prizininkus- po tris pirmos vietos, ir antros bei du trečios vietos.

Pirmąsias vietas iškovojo debiutantai varžybose, vos prieš pora savaičių išlaikę pirmuosius kvalifikacinius egzaminus ir apsigynė oranžinius diržus Matas Adomaitis ir Einoras Kuprys bei jau antrą kartą nuotolinėse varžybose dalyvavęs Grantas Veinberger. Antri savo grupėse liko Simas Kazlauskas bei taip pat debiutantai Deimenas Nikelis ir Ramūnas Žimantas. Beje, Deimenas finalinėje dvikovoje pripažino E.Kuprio pranašumą.

Tarpusavio dvikovos „Energijos“ sportininkai neišvengė ir mažajame finale U11- U12 kategorijoje, kurioje pranašesnis už bendraklubį buvo Augustas Kiudulas.

Trečią vietą taip pat iškovojo viena iš dvejų klubo sportininkų- Valerija Žukova.

Lietuvos kyokushin karate federacijos rengtas nuotolinis kata turnyras vyko Zoom platformoje. Sportininkai iš visos Lietuvos, o kai kurie net būdami užsienyje, jungėsi su jiems individualiai suteiktais prisijungimo vardais ir kiekvienas jų privalėjo atlikti po du jų kvalifikacijos lygio kata kompleksą, varžydamasis su dviem varžovais. Pasirodymus vertino po tris teisėjus. Iš viso turnyre dalyvavo 465 sportininkai.


Ramūnas ŽIMANTAS
šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/nugaletojai-debiutantai/2530


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN