Tauragės policija ima vis griežčiau reaguoti į pareigūnų įžeidinėjimą internete

Новости: Закон , 2021-02-03 16:07
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2021 m. sausio 28 d. apie 11.26 val. socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Pagalba vairuotojams Tauragėje“ buvo publikuota nuotrauka, kurioje vaizduojamas tarnybinis policijos automobilis su prierašu, kurio tekstas žemina policijos pareigūnus.
Iškalbingas ir drąsos nestokojantis 20-metis jaunuolis, savo veiksmais įžeidė ne tik policijos pareigūnų garbę ir orumą, bet ir padarė administracinį nusižengimą, numatytą Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso (toliau – LR ANK) 508 straipsnyje (Statutinio valstybės tarnautojo, karo policijos ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas).
Ši neetiško turinio žinutė skirta pareigūnams, Tauragės rajono gyventojui kainuos brangiai. Už šį pažeidimą numatyta bauda nuo 90 iki 140 eurų.
Informuojame, kad policijos pareigūnus, sąžiningai vykdančius savo pareigas, gina įstatymai, o į bandymus nusikalstamai paveikti pareigūnus reaguojama principingai.
Gerbkite tuos, kurie pirmieji atskubės Jums į pagalbą ištikus nelaimei.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN