Klaipėdoje trijų šalių rankininkai paminėjo Baltijos kelio 30-metį (Video)

Новости: Спорт , 2019-08-23 21:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Penktadienio popietę Klaipėdoje prasidėjo jau devynioliktasis tarptautinis rankinio turnyras pulkininkui leitenantui Rimantui Baltušiui atminti. Šiais metais turnyro pradžia sutapo su išskirtine diena - Baltijos kelio 30-mečiu.

Šiemet turnyre dalyvauja Lietuvos, Latvijos ir Estijos rankininkai, kurie pirmąją turnyro dieną simboliškai pakartojo Baltijos kelio gyvąją grandinę, skambant trikalbei dainai "Bunda jau Baltija!".

"Tokią dieną norėjome padaryti ką nors išskirtinio, nes sutapo dvi svarbios progos - Baltijos kelio sukaktis ir tarptautinis rankinio turnyras, kuriame kaip tik dalyvauja visų trijų šalių atstovai. Bent porai minučių aikštelėje buvome ne varžovai, o tiesiog draugiškų, broliškų šalių piliečiai, prisiminę ir pagerbę tuos du milijonus žmonių, prieš trisdešimt metų susikibusių rankomis nuo Vilniaus iki Talino", - apie kilusią idėją kalbėjo Klaipėdos rankinio klubo "Dragūnas" vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.

Video medžiaga:


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN