Sveikata – brangiausias turtas

Новости: Наука , 2019-08-17 20:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Rugpjūtis – tinkamas laikas pasirūpinti ne tik atostogomis ar vaiko sveikatos pažymėjimu, bet ir prisiminti save patį.

Šiaulių r. sav. visuomenės sveikatos biuro specialistai kiekvieną rugpjūčio mėnesio ketvirtadienį kviečia Šiaulių r. gyventojus pasitikrinti savo kūno sveikatą. Pagrindinis dalyvių tikslas – segmentinė kūno kompozicijos analizė. Kūno masės analizatoriaus „Tanita“ pagalba visi gali sužinoti savo kūno masės indeksą, kūno riebalų masę, vidinių riebalų lygį, skeletinių raumenų masę, kūno skysčių santykį, bazinę medžiagų apykaitą, metabolinį (biologinį) amžių, kūno sandaros tipą bei kitus rodiklius. Visuomenės sveikatos specialistai atlieka kūno masės analizes ir analizuoja rezultatus bei pateikia juos dalyviams su išsamiu paaiškinimu ir rekomendacijomis. Taip pat visi norintys turi galimybę pasimatuoti kraujo spaudimą ir hidrauliniu rankos dinamometru pamatuoti izometrinę plaštakos griebimo jėgą. Kiekvienam individualiai yra įteikiama Šiaulių r. sav. visuomenės sveikatos biuro dalijamoji informacinė prevencinė medžiaga ir biuro dovanėlės atminimui.

Laukiame kiekvieno iš Jūsų ir patikiname, kad veiklos turės ir patys mažiausieji.

PRIMENAME GYVENTOJŲ PRIĖMIMO LAIKĄ:

RUGPJŪČIO MĖNESIO 22, 29 D. 10.00 – 11.00 VAL.

ŠIAULIŲ R. SAV. VISUOMENĖS SVEIKATOS BIURO SALĖ (J. BASANAVIČIAUS G. 7, KURŠĖNAI)

Informaciją apie Šiaulių r. sav. visuomenės sveikatos biuro organizuojamus nemokamus sveikatos renginius ir konkursus galite rasti tinklapyje www.siauliurvsb.lt, „Facebook“ paskyroje (@siauliurvsb), Šiaulių r. sav. internetinėje svetainėje, rubrikoje „Gyventojams“ – „Visuomenės sveikatos biuras“, www.kursenai.lt skiltyje „Sveikata“, savaitraštyje „Kuršėnų krašto žinios“, tinklapyje www.etaplius.lt, laikraštyje „Šiaulių kraštas“ ir viešuosiuose rajono skelbimams skirtose vietose.

Šiaulių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro visuomenės sveikatos specialistė, vykdanti visuomenės sveikatos stiprinimą, Skaistė Grigytė


šaltinis: https://kursenai.lt/2019/08/09/sveikata-brangiausias-turtas/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN