Akmenės rajono stalo tenisininkai stiprina draugystės ryšius su Liepojos žaidėjais

Новости: Спорт , 2019-07-25 19:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Š.m. liepos 20 d. Akmenės rajono stalo tenisininkai vyko į Liepoją (Latvijos Respublika), kurioje buvo surengtas tarptautinis stalo teniso turnyras „Internetional Ping Pong festival in Liepaja“. Iš Akmenės rajono vyko 10 klubo „Mažoji raketė“ sportininkai, iš jų – 6 moksleiviai ir 4 suaugusieji. Iš viso šiose varžybose dalyvavo apie 40 dalyvių iš Latvijos, Lietuvos ir Rusijos.

Geriausiai iš mūsiškių sužaidė Gintautas Bezaras iš Naujosios Akmenės, kuris vyrų grupėje tapo nugalėtoju. Merginų jaunių grupėje puikiai sužaidė Karolina Kuznecova (Naujoji Akmenė), kuri laimėjo prieš visas varžoves ir tapo turnyro nugalėtoja. Vaikinų jaunių grupėje labai nedaug iki prizinės vietos trūko Aleksandrui Norbutui iš Kivylių k., kuris iškovojo 4 vietą.

Turnyro nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti taurėmis, medaliais ir specialiais prizais, kuriuos paruošė turnyro organizatorė R. Freiberga.

Dėkojame Akmenės rajono stalo teniso klubui „Mažoji raketė“ už suteiktas galimybes sudalyvauti šiame turnyre.



Akmenės rajono sporto centro stalo teniso mokytojas metodininkas Kęstutis Barauskas

šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/stalo-tenisininkai-stiprina-draugystes-rysius-su-liepojos-zaidejais/670


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN