Pop-rock grupė „Soul Wings“ – Bocholto žiūrovų akiratyje

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Birželio 30 d. Bocholto savivaldybės kvietimu Naujosios Akmenės muzikos mokyklos pop-rock grupė „Soul Wings“ dalyvavo Bocholt-Isselburg muzikos mokyklos 50 –mečio jubiliejinėje programoje. Aštuoni grupės nariai: Emilija Gudaitė, Rugilė Norvaišaitė, Rugilė Bauer, Greta Raudytė, Vasaris Gutauskas, Aretas Šimoliūnas, Erikas Alševskij ir Džiugas Juknevičius, vadovaujami mokytojo Tautvydo Karaliaus puikiai atliko savo programą ir susilaukė šilto klausytojų įvertinimo. Tądien Bocholto muzikos mokyklos mokiniai koncertavo trejose miesto scenose, keisdami vienas kitą. Tvyrojo draugiška atmosfera, suteikianti daug džiaugsmo atlikėjams ir klausytojams.

24-is metus trunkanti draugystė.

Kultūriniai mainai tarp dvejų muzikos mokyklų sėkmingai tęsiasi. Tai pažymėjo mero pavaduotoja Elisabetha Kroesen bendru pusryčių, organizuotų muzikos mokykloje, metu. Buvo nuoširdžiai padėkota Akmenės rajono ir Bocholto miesto savivaldybėms, palaikančioms besipartneriaujančių miestų kultūrinius mainus bei Bocholto-Isselburgo muzikos mokyklos mokinių šeimoms, priėmusioms ir globojusioms mūsų grupės narius.

Dovana Naujosios Akmenės muzikos mokyklai.

Abi muzikos mokyklas vienija bendri tikslai – ieškoti naujų galimybių vaikų ir jaunimo meniniam ugdymui. Birželio 30 d. Bocholto-Isselburgo muzikos mokyklos gimtadienio koncerto metu Bocholto miesto mero pavaduotoja Hanni Kammler pasveikino svečius iš Lietuvos ir kartu su Tėvų ir mecenatų sąjungos pirmininku dr. Olafu Baumhole įteikė Naujosios Akmenės muzikos mokyklai naują, aukštos kokybės violončėlę. Bocholto-Isselburgo muzikos mokyklos Tėvų ir mecenatu sąjunga jau 40 metų remia muzikos mokyklą ir mieste vykstančius muzikinius renginius, skirdama ypatingą dėmesį ir meninio ugdymo svarbai, naujų galimybių suteikimui bei plėtojimui.



šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/pop-rock-grupe-soul-wings-bocholto-ziurovu-akiratyje/657


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN