Šilutėje paminėtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 30-metis

Naujienos: Savivalda , 2020-03-12 21:23
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės vadovai kovo 11-osios popietę dalyvavo šventiniuose renginiuose, skirtuose paminėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo trisdešimtąsias metines. Šventinė diena prasidėjo rytinėmis pamaldomis už Tėvynę Šilutės šv. Kryžiaus bažnyčioje.

Priešpiet visi norintieji pakviesti aktyviai ir linksmai pasveikinti Lietuvą bei sudalyvauti Trispalviame bėgime. Dalyvių netrūko – draugai, šeimos, organizacijos ir bendradarbiai, pasipuošę šventine atributika, pajudėjo nuo Verdainės tilto iki Šilutės rajono savivaldybės aikštės. Čia visų jau laukė šventės organizatoriai, šilutiškiai ir miesto svečiai.

Skambant Lietuvos himnui iškilmingai pakelta trispalvė, Krašto apsaugos savanorių pajėgų 305 pėstininkų kuopa padovanojo šventines salves.

Sveikinimo žodį taręs Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis pasidžiaugė, kad šią išskirtinę Lietuvai dieną nepabūgęs blogo oro atvyko gausus būrys dalyvių. „Savo dalyvavimu parodėte, kad Lietuvos istorija jums labai svarbi. Kovo 11-osios įvykiai, mūsų tautiečių ryžtas ir drąsa tegul įkvepia kiekvieną. Linkiu tvirtai žengti į ketvirtąjį laisvės dešimtmetį“, – kalbėjo meras V. Laurinaitis ir pakvietė visus pasivaišinti gardžiu šiupiniu.



Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/siluteje-paminetas-lietuvos-nepriklausomybes-atkurimo-30-metis/6821


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN