Akmeniškė Irena Beišinienė - „Moteris Saulė 2019“ nominantė

Naujienos: Asmenybės , 2020-03-02 20:14
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kiekvienai metais Šiaulių televizija inicijuoja renginį „Moteris Saulė 2019“. Šiais metais Šiaulių apskrities moters rinkimuose Akmenės rajoną atstovavo nominantė – „Akmenės krašto Saulės spindulys“ – Irena Beišinienė, Akmenės rajono bendruomenių sąjungos pirmininkė, „Raudonskardžio“ bendruomenės pirmininkė, aktyvių moterų klubo „Akmenietė“ įkūrėja, nominuota už bendruomenių telkimą, jų veiklos skatinimą, švietėjišką veiklą ir pagalbą. Renginyje sveikino Akmenės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Tomas Martinaitis, pasveikinti atvyko draugai, kolegos ir artimieji.

Šventę papuošė koncertinė programa „Skambantys perlai“, nuostabiais balsais ir garsais džiugino aukščiausios klasės muzikai – Tomas Pavilionis (tenoras), Eugenijus Chrebtovas (baritonas), Vaida Genytė (Sopranas) ir profesionalus Šiaulių pučiamųjų orkestras. ,,Moteris Saulė 2019" renginys – tai padėka Moterims, kuris jau dvyliktus metus organizuojamas ,,Šiaulių televizijos“ iniciatyva.


Ieva Ištuganovaitė
Tarptautinio bendradarbiavimo ir komunikacijos skyriaus
visuomenės informavimo specialistė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/irena-beisiniene-moteris-saule-2019-nominante/1350


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN