Prizininkai - daugiau nei pusė Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ karatistų komandos

Naujienos: Sportas , 2020-02-24 17:55
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Praėjusį šeštadienį Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ komanda, treniruojama Vladimiro Silvaško, sėkmingai sudalyvavo 14-ame A.Krauklos atminimo turnyre Kandavos (Latvija) mieste- iš penkiolikos komandos dalyvių prizininkais tapo aštuoni.
Turnyro nugalėtojais, finalinėse kovose varžovus įveikė anksčiau laiko tapo šiųmetinis Lietuvos vicečempionas Jokūbas Juzėnas (Naujoji Akmenė) ir varžybose debiutavusi jauniausia komandos narė dar aštuonerių neturinti Smiltė Statkutė (Kruopiai). Turnyro nugalėtoju taip pat tapo Dominykas Brazys (Naujoji Akmenė).
Tik finalinėse kovose pralaimėjo ir antrąsias vietas iškovojo Kamėja Bagdonaitė (Akmenė), Emilijus Generauskas (Naujoji Akmenė), Kajus Kasiliauskas (Akmenė).
Po mažojo finalo kovų su savo bendraklubėmis trečiąsias vietas iškovojo Gabrielė Savickaitė (Naujoji Akmenė) ir Valerija Žukova (Mažeikiai).
Tarp keturiolikos turnyre dalyvavusių klubų iš Latvijos, Lietuvos, Estijos ir Gruzijos, „Energijos“ klubo komanda, iškovojusi aštuonis medalius, užėmė ketvirtą vietą. Šiame turnyre „Energijos“ klubo atstovai Jelena Savickienė ir Paulius Žimantas dalyvavo teisėjų darbe,
A.Krauklos turnyro metu taip pat vyko tameshivari (lentelių laužymo varžybos), kuriose vyresnių nei 35 metų sportininkų amžiaus grupėje Ramūnas Žimantas (Naujoji Akmenė) liko trečias.


Klubo nuotraukos
„Energijos“ komanda A.Krauklos turnyre
„Energijos“ klubo informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN