Papiliškis Jurgis Grigas – „Dainų dainelė“ laureatas

Naujienos: Asmenybės , 2020-02-10 21:49
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Vasario 9 dieną Lietuvos vaikų ir jaunimo centras sostinėje prisipildė vaikiškų balsų ir juoko – konkurso „Dainų dainelė 2020“ dalyviai iš Akmenės, Biržų, Druskininkų, Joniškio, Kauno, Kėdainių, Panevėžio, Šalčininkų, Vilkaviškio, Vilniaus, Visagino rajonų ir miestų atvežė savo pasirodymus ir dainas.

Į trečiąjį Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkursą „Dainų dainelė“ antrojo etapo komisija atrinko du mūsų rajono atlikėjus – Jurgį Grigą – iš Akmenės rajono savivaldybės kultūros centro Papilės kultūros namų (vadovas Vidmantas Virbickas) ir Gabrielę Druskytę – iš Naujosios Akmenės muzikos mokyklos (vadovė Aldona Savčikienė).

„Dainų dainelė“ – vienas unikaliausių, ilgametes tradicijas turinčių Lietuvos muzikinių renginių, kurio scenoje jau yra pasirodę daugiau nei 200 tūkst. jaunųjų atlikėjų.

Vertinimo komisija, kurios pirmininkė – Lietuvos muzikos ir teatro akademijos profesorė Irena Milkevičiūtė, kiekvieną sekmadienį nuo vasario 2 d. iki balandžio 5 d. tiesioginėse laidose iš 9 atrankinių laidų išrinks po 4 atlikėjus ir baigiamasis iškilmingas „Dainų dainelės“ konkurso laureatų koncertas, kurį LRT televizija tiesiogiai transliuos iš Lietuvos nacionalinio operos ir baleto, vyks gegužės 3 – Motinos dieną.

Vasario 9 dieną vykusio konkurso vienas iš 4 laureatų – Jurgis Grigas, Akmenės rajono savivaldybės kultūros centro Papilės kultūros namų, vadovas Vidmantas Virbickas.

SVEIKINIMAI JURGIUI IR JO VADOVUI VIDMANTUI !

Kiekvieną savaitę portalo LRT.LT lankytojai turi galimybę rinkti savo favoritus, pasirodžiusius tos savaitės „Dainų dainelėje“

Janina Rekašienė,

Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/jurgis-grigas-dainu-dainele-laureatas/1276


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN