Telšiuose garbingais jubiliejais pasipuošęs sausio mėnuo

Naujienos: Asmenybės , 2020-01-29 18:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Sausis šiemet pasižymi ypatingai gražiais jubiejais. Jau ne vienerius metus Telšių rajono savivaldybė įgyvendina gražią tradiciją pasveikinti garbingus jubiliejus švenčiančius Telšių rajono gyventojus. Šiandien 95-ųjų jubiliejų proga Telšių rajono savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas aplankė bei pasveikino Pauliną Luinienę bei Bronislovą Žilevičių.

Sausio 28 - ąją Bronislavas Žilečius pasitinka 95-ąjį jubiliejų. Visada šalia gerbiamo Bronislovo jo žmona Elena bei du vaikai, kurių vienas gyvena Telšiuose, o dukra vis atvažiuoja aplankyti iš Kauno. Jubiliatas širdyje tikras ir tvirtas žemaitis, kuris drąsiai gynė mūsų šalį ir net pats buvo nukentėjęs nuo kulkos. Tačiau ir šiandien akcentuoja, koks yra laimingas, kad mūsų vaikai, kaimynai gali laisvai keliauti ir gyventi laisvoje šalyje. Gimęs ir užaugęs Telšių rajone B.Žilevičius nė už ką neišsižadėtų savo rankomis pastatytų namų, kuriems net langus ir duris padarė savomis jėgomis.

95-ąjį jubiliejų pasitiko ir Telšių gyventoja Paulina Luinienė. „Niekada nesėdėjau ant fotelio, o daug dirbau, nors ne visada buvo lengva“, - su šypsena P.Luinienė išduoda, kur slypi ilgaamžiškumo paslaptis. Jubiliatės šeimoje ji ne pirmoji tokio garbingo amžiaus – 95-ių metų buvo sulauksi ir P.Luinienės mama. Jubiliatės džiaugiasi gyvenimo padovanota dovana – trimis anūkais ir visada šalia esančiais artimaisiais.

Linkime jubiliejus švenčiantiems Telšių rajono gyventojams kuo didžiausios sveikatos, ramybės, neblėstančio tikėjimo ir pačių gražiausių gyvenimo akimirkų. Tegul Jūsų namuose nestinga šilumos, ramybės ir gerumo.


šaltinis: http://www.telsiai.lt/go.php/lit/Garbingais-jubiliejais-pasipuoses-sausio-menuo


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN