D. Misiūnas: „Pokyčio pradžia – pasiryžimas mokytis“

Naujienos: Asmenybės , 2020-01-21 20:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Šių laikų vadovai turi būti kasdien pasirengę dabarties iššūkiams ir rytojaus neapibrėžtumui. Jiems reikalingi tokie įgūdžiai, kaip gebėjimas vadovauti sudėtingomis besikeičiančiomis sąlygomis, nuotoliniu būdu ar darbo aplinkoje, kurioje derinamas žmonių darbas bei dirbtinis intelektas. Šią tendenciją įžvelgia net 80 procentų pernai Deloitte Pasaulinės žmogiškųjų išteklių tendencijų (Deloitte Global Human Capital Trends Survey, 2019) apklausoje dalyvavusių respondentų. Jų nuomone, minėti įgūdžiai itin svarbūs kompanijos sėkmei pasiekti.

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, reaguodamas į skaitmenizacijos atnešamus pokyčius, besikeičiančią darbo aplinką bei augančius klientų poreikius, sukūrė naują trumpų mokymų programą vadovams, kuri startuoja jau vasario 26 dieną. Užsienio ir Lietuvos profesionalų bei akademikų paruošta mokymų programa šiuolaikiniams lyderiams per trumpą laiką padės įgyti rinkoje aktualius įgūdžius, atnaujinti ir sustiprinti turimas kompetencijas.

„Pripažinimas sau, kad atėjo metas atnaujinti ar pagilinti žinias, ieškoti unikalaus lyderystės stiliaus – pirmasis žingsnis iš komforto zonos. Jis veda pokyčio link. Tobulėjimas neatsiejamas nuo netradicinio sprendimo priėmimo, naujos praktikos įvedimo, veikimo kitaip, nei konkurentai. Universitete kasdien susiduriame su įvairiuose karjeros etapuose esančiais žmonėmis ir matome, kokių žinių ir kompetencijų jie žvalgosi šiandien, o kokių reikės rytoj. Jausdami verslo pulsą, ieškome galimybių padėti šiuolaikiniams vadovams mokytis”, – sako ISM universiteto rektorius dr. Dalius Misiūnas.

Vasario mėnesį prasidedanti ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto nauja trumpų mokymų programa vadovams yra orientuota į aktualius šiandienos ir ateities lyderystės klausimus. Mokymų dalyviai turės galimybę su kitais vadovais pasidalinti unikaliomis ar vis pasikartojančiomis ir iki šiol neišspręstomis situacijomis, kartu ieškoti priežasčių ir atsakymų.

„Tinkamo sprendimo paieškos gali pareikalauti net keliolikos valandų brangaus laiko, kurio vis trūksta. Šių mokymų metu pasaulinės patirties sukaupę ir nuolat patys savo žinias atnaujinantys ISM dėstytojai drauge ieškos konkretaus ir veiksmingo verslo sprendimo, pasidalins savo žiniomis ir šiuolaikinėmis praktikomis“, – pasakoja dr. Lineta Ramonienė, ISM mokymų programų verslui ir lyderiams vadovė, ISM universiteto Tarptautinės rinkodaros ir vadybos magistrantūros programos direktorė.

„Mokymų dalyviai ISM universitetą paliks su iš karto pritaikomomis žiniomis, verslo sprendimais ir organizaciją stiprinti padėsiančiomis gairėmis. Paruošėme 11 mokymo programų, tad sau tinkančią temą ras kiekvienas mokytis visą gyvenimą nusiteikęs profesionalas,“ – sako ji.

Mokymai yra skirti įvairaus dydžio organizacijų vadovams, įmonių savininkams, startuolių kūrėjams, novatoriams. Mokymai parengti tokiu principu, kad skubantys, greitai prie besikeičiančios aplinkos prisitaikyti ir žinias atnaujinti siekiantys lyderiai reikalingą informaciją gautų vos per kelias dienas.

Daugiau informacijos apie mokymus: https://www.ism.lt/mokymu-programos


Vitalija Petkutė
Komunikacijos projektų vadovė
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN