Šilutės rajono savivaldybės vadovų vizitas Skuodo globos namuose

Naujienos: Savivalda , 2020-01-20 18:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, mero pavaduotojas Sigitas Šeputis ir mero patarėja Inesa Murauskienė apsilankė Skuodo globos namuose, kuriuos įkūrė skuodiškių parapija. Skuodo dekano klebono kun. Sauliaus Damašiaus vadovaujama įstaiga rūpinasi senyvo amžiaus žmonėmis, neįgaliais, ypač vienišais asmenims, kuriems būtina nuolatinė priežiūra. Taip pat įkurtas ir bendruomeninių vaikų globos namų padalinys. Čia Skuodo parapija įsipareigoja globos namuose apgyvendinti iki keturiasdešimt globotinių rekomenduotų Skuodo rajono savivaldybės administracijos socialinės globos, priežiūros ir slaugos paslaugų komisijos.

Vizito metu Savivaldybės vadovai susipažino su globos namuose vykdoma veikla, priežiūros modeliu. Pasak mero V. Laurinaičio, pagal tokį modelį būtų galima įkurti panašią įstaigą ir Šilutės rajono savivaldybėje.

Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/savivaldybes-vadovu-vizitas-skuodo-globos-namuose/6697


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN