„Dell“ „CES 2020“ parodoje pristatė naują 5G nešiojamąjį kompiuterį ir atnaujintą XPS 13

Naujienos: Mokslas , 2020-01-11 18:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

„Dell Technologies“ (NYSE:DELL) kasmetinėje technologijų parodoje „Consumer Electronics Show“ (CES) pristatė daug programinės įrangos sprendimų ir naujų produktų, tarp kurių – aukščiausios klasės „Latitude“, XPS ir monitorių asortimentas.
„Asmeninių kompiuterių rinka dar niekada nebuvo tokia energinga, ir visa tai – dėl integruotų dirbtinio intelekto technologijų, 5G ir naujų dizaino sprendimų, kurie daro mūsų kasdienį gyvenimą paprastesnį ir patogesnį“, – sako „Dell Client Solutions Group“ prezidentas Samas Burdas.
XPS 13
„Dell“ pristatė atnaujintą XPS 13, kuris vartotojams suteiks nepakartojamą aukščiausio lygio darbo kompiuteriu patirtį. Tam pasitelktos pažangios medžiagos, mažesnis ir plonesnis korpusas bei didesnis ekranas. Naujasis modelis apjungia aliuminį, anglies arba stiklo pluoštą bei ekraną dengtą apsauginiu „Corning® Gorilla® Glass“ sluoksniu, todėl jis yra nepriekaištingai elegantiškas, lengvas ir patvarus.
2020 metų modelis gavo kiek didesnį – 13,4 colio įstrižainės – ekraną, todėl nuo šiol ir formatas keičiasi į 16:10, tačiau svarbu paminėti, kad pats kompiuterio korpusas ne padidėjo, o priešingai – nežymiai net sumažintas. Naujasis „InfinityEdge“ ekranas yra 25 proc. šviesesnis bei rėmeliai susiaurinti iš visų keturių pusių. Lietimui jautrus laukelis taip pat 17 proc. didesnis nei pirmtako.
Vartotojai galės rinktis iš trijų ekrano tipų variantų: Full HD+ su paprasta matrica, Full HD+ su lietimui jautria sąsaja, taip pat 4K raiškos ekranu ir lietimui jautria sąsaja. Naujasis XPS 13 pasiūlys „Intel® Core™”10th Gen“ procesorių ir ilgą baterijos darbo laiką. Nešiojamojo kompiuterio pakuotei nuo šiol naudojama daugiau tvarių medžiagų, atsisakyta putplasčio, todėl ją bus lengviau perdirbti.
Naujasis XPS 13 bus prieinamas dviejų spalvų: sidabrinis su juodu vidumi, taip pat baltas.
„Dell Latitude 9510“: išmaniausias 15 colių verslo nešiojamasis kompiuteris su integruotu dirbtiniu intelektu
Kartu su XPS 13 pristatyta ir „Latitude“ verslo nešiojamųjų kompiuterių linija – „Latitude 9000“ serija, pasižyminti dar plonesniu ir lengvesniu dizainu, didesniu ekranu.
Naujasis „Latitude 9510“ verslo atstovams suteikia pažangų 15 colių įstrižainės ekraną, iki 30 valandų baterijos darbo trukmę, taip pat 5G technologiją – pirmąją „Dell“ sprendimuose. Nešiojamajame kompiuteryje rasime naujausią „10th Gen Intel® Core™ i7“ procesorių, o pats modelis yra mažiausias ir lengviausias komercinis 15 colių asmeninis kompiuteris (sveria vos 1,5 kg), siūlantis pilną periferinių jungčių spektrą.
„Dell Latitude 9510“ įdiegta patobulinta garso įranga, aukštos klasės garsiakalbiai, galingas stiprintuvas ir net keturi mikrofonai su triukšmo slopinimo funkcija. Tai užtikrina visavertį bendravimą, o technologija „Intelligent Audio“ patobulina garsą, pašalindama aidą ir foninį triukšmą konferencinių skambučių metu. Integruota dirbtinio intelekto programinė įranga „Dell Optimizer“ mokysis ir prisitaikys prie jūsų darbo įpročių, o tai leis padidinti našumą, dirbant su programomis bei išmaniau naudos baterijos talpą.
Aukščiausios klasės „Dell“ monitoriai
Pastaruosius šešerius metus „Dell“ monitoriai pirmauja visame pasaulyje, patenkindami plačiausio rato žmonių poreikius – pradedant verslo atstovais ir baigiant žaidimų entuziastais. Vartotojai gali efektyviai atlikti komandinį darbą su naujuoju „Dell 86 4K Interactive Touch Monitor“, kuris tampa skaitmenine pamaina vakarykštei baltai piešimo lentai. Monitorius „UltraSharp 43 4K USB-C“ leidžia vartotojams matyti keturių prijungtų kompiuterių turinį viename ekrane. Naujasis „UltraSharp 27 4K USB-C“ su „VESA DisplayHDRTM 400“ siūlo platų spalvinės gamos atvaizdavimą su itin tiksliu spalvų atkūrimu.
Galiausiai „Dell“ anonsavo ir naują žaidimų monitorių – „Alienware 25 Gaming Monitor“, kuris yra vienas pirmųjų žaidimų monitorių su IPS matrica ir nepakartojamai greita 240 Hz skleistine. Šis itin spartus ekranas vos 1 ms reakcijos laiku taps puikiu sprendimu žaibiško greičio reikalaujančiuose žaidimuose.
„Dell Cinema Guide“
Negalintiems atsiplėšti nuo TV laidų, serialų ir filmų „Dell Technologies“ pasiūlė „Dell Cinema Guide“ – programėlę, kuri leis atlikti internetu transliuojamos pramoginės medžiagos paiešką. Programėlę atsisuntę „Windows“ vartotojai gali greitai ir patogiai ieškoti mėgstamų TV šou, serialų ar filmų daugiau nei 200 online transliuojančių platformų vos vienu mygtuko paspaudimu.
Apie „Dell Technologies“
„Dell Technologies“ (NYSE:DELL) yra unikali įvairių verslų šeima, kuri padeda organizacijoms ir individams sukurti skaitmeninę ateitį bei transformuoti savo darbo, gyvenimo bei žaidimo įpročius. Kompanija vartotojams siūlo plačiausią rinkoje pažangiausią technologijų ir tarnybų asortimentą, pradedant vartotojiškais produktais ir baigiant duomenų centrų, debesijos sprendimais.



Aira Buškutė
Komunikacijos vadovė
TGS Baltic


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN