Akmenės karatistai metus baigė Latvijoje

Naujienos: Sportas , 2019-12-30 16:45
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Akmenės rajono sporto klubo „Energija“ karatistai, vadovaujami Vladimiro Silvaško 2019-uosius baigė gruodžio mėnesį dalyvaudami pirmajame Latvijos kyokushin karate lygos surengtame tarptautiniame turnyre, kuriame visos amžiaus grupės kovojo pilno kontakto taisyklėmis, naudojant minimalų kiekį kūno apsaugų. Turnyre dalyvavo per pustrečio šimto dalyvių.

Pirmąsias vietas iškovojo suaugusių amžiaus kategorijoje kovoję Gustas Šiurkus ir Paulius ŽImantas. Antroje vietoje liko Valerija Žukova, Andrėja Baniulytė, Augustas Kiudulas. Ant trečios prizininkų pakilos užkopė Kamėja Bagdonaitė, Kornelija Burbulytė.

Tarp šešių šalių komandų, dalyvavusių turnyre, Lietuvos komanda, kurioje be akmeniškių nuo Kuršėnų „Dao“ ir Kauno „Stoiko“ klubo atstovai, užėmė trečia su šešiais aukso penkiais sidabro ir penkias bronzos medaliais, į priekį praleisdami Ukrainos ir Latvijos sportininkus.

„Energijos“ archyvo nuotraukos

Akmenės karatistų komanda.
Ramūnas Žimantas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN