Plungiškės tęs kovą dėl nugalėtojų taurės

Naujienos: Sportas , 2019-12-16 18:28
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Klaipėdoje vyko „NIKE Vikruolių taurės“ regiono finalas, po kurio paaiškėjo keturios komandos, tarp kurių ir Plungės SRC jaunosios krepšininkės - trenerė Edita Lapienė, kurios toliau tęs kovą dėl nugalėtojų taurės ir pagrindinių prizų. Taurės varžybų dalyvės rungsis žaisdamos judriuosius žaidimus, bei atlikdamos tam tikras užduotis. Už kiekvieną laimėtą žaidimą ir tiksliausiai atliktą užduotį komanda gaus po tašką. Daugiausiai taškų surinkusi komanda bus skelbiama etapo nugalėtoja.
Pagrindinis šio projekto tikslas – skatinti bei motyvuoti mergaites rinktis krepšinį, sudominti ir įtraukti tėvelius, mokyklas ir sporto bendruomenę. Vienas iš svarbiausių tikslų – populiarinti moterų krepšinį. Projektą kartu su Lietuvos krepšinio federacija taip pat dalinai finansuoja FIBA Europe „Youth Development Fund“. Projekto ambasadore tapo buvusi krepšininkė Dalia Belickaitė, kuri šiuo metu aktyviai dalyvauja įvairiuose projektuose, veda TV sporto laidas.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN