Eilinis patikrinimas Šilutės rajone virto ikiteisminiu tyrimu (Video)

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-12-09 23:06
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

2019 m. gruodžio 7 d. apie 16.15 val. Šilutės rajone, policijos pareigūnai patikrinimui susistabdė automobilį, kurį vairavo vyras, gim. 1996 m. Patikrinimo metu pareigūnams įtarimų sukėlė vaikino elgesys, todėl nuspręsta patikrinti automobilio saloną ir įtarimai pasitvirtinimo. Pareigūnai po vairuotojo sėdyne esančioje daiktadėžėje rado galimai apie 20 g. augalinės kilmės narkotinės medžiagos, kuri buvo sudėta plastikiniame maišelyje. Taip pat nuspręsta atlikti kratą įtariamojo gyvenamojoje vietoje. Kratos metu vaikinas prisipažino, kad turi ir daugiau ,,gėrio” ir nurodė kur slepia. Čia jau laukė policijos preigūnų darbas, teko garaže atkasti po žemėmis ,,bidone” palaidotus kvaišalus. Rasta dar apie 700 g. galimai augalinės kilmės narkotinės medžiagos, taip pat rastas pneumatinis šautuvas su šoviniu.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d., už kurį jaunuoliui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.


Video medžiaga:



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN