Šilutės r., Traksėdžiuose, įrengta nauja vaikų žaidimų aikštelė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-12-09 22:07
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis gruodžio 6 d. apsilankė Traksėdžiuose. Čia vyko šventė patiems mažiausiems. Renginio metu prie Traksėdžių darželio bei Martyno Jankaus pagrindinės mokyklos progimnazijos skyriaus atidaryta moderni vaikų žaidimų aikštelė, skirta vaikams nuo 3 iki 10 metų.

„Šiandien didžiausia šventė mažiesiems Traksėdžių gyventojams. Smagu, kad jūsų tiek daug susirinko ir tikiu, kad nuo šiol čia kasdien skambės jūsų juokas. Tai dovana jums, todėl smagaus laiko čia“, – atidarymo metu kalbėjo meras V. Laurinaitis.

Anot projekto rengėjos asociacijos „Traksėdžių viltis“ pirmininkės Eglės Paulauskienės, Traksėdžiai įsikūrę pušynų apsuptyje, tačiau vietų, kur galėtų gyventojai susiburti, leisti laisvalaikį, kaimyniškai šnekučiuotis, yra mažai. Ypač aktuali buvo saugaus vaikų laisvalaikio praleidimo problema.

Įgyvendinus projektą ne tik darželio ir mokyklos ugdytiniai galės džiaugtis spalvinga bei saugia žaidimų aplinka, bet ir visi kaimo vaikai. Erdvėje įrengta funkcionali vaikų žaidimų aikštelė su sūpuoklėmis, lipynėmis, karstyklėmis bei su saugia aikštelės danga, kuri apsaugos nuo susižalojimų krentant. Suaugusiesiems, atlydėjusiems vaikus, įrengti suoleliai.

Projekto vertė 13 430 eurų.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/traksedziuose-irengta-nauja-vaiku-zaidimu-aikstele/6620


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN