Šilutės miesto centre naujai duris atvėrė prekybos centras „Maxima X“

Naujienos: Savivalda , 2019-11-29 19:16
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Sigitas Šeputis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė lapkričio 28-osios rytą dalyvavo prekybos centro „Maxima X“ atidarymo ceremonijoje.

„Šiandien džiaugiamės, kad mūsų miesto gyventojams ir svečiams duris atvėrė renovuotas, modernus prekybos centras. Pagrindinė miesto Lietuvininkų gatvė yra unikali savo architektūra, o po renovacijos prekybos centro „Maxima X“ pastatas puikiai įsiliejo į bendrą vaizdą“, – atidarymo ceremonijos metu kalbėjo mero pavaduotojas Sigitas Šeputis.

Šilutės miesto centre, Lietuvininkų g. 58, esančio prekybos centro renovacijos pabaigos nekantriai laukė visi šilutiškiai. Parduotuvės prekybinis plotas siekia 461,94 kv. m, bendras plotas –707 kv. m. Nuo šiol čia veiks trys paprastos ir keturios savitarnos kasos, įrengta patogi automobilių stovėjimo aikštelė.


Komunikacijos skyrius


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/silutes-miesto-centre-naujai-duris-atvere-prekybos-centras-maxima-x/6592


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN