Kuršėnuose nuskambės XX Lietuvos liaudiškos muzikos kapelų šventė „Griežk, smuikeli“ (2019-12-01)

Naujienos: Renginiai , 2019-11-16 10:15
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kuršėnai

20-oji Lietuvos liaudiškos muzikos kapelų šventė „Griežk, smuikeli“, skirta Žemaitijos metams, kviečia gruodžio 1-ąją 15 valandą liaudiškos muzikos mylėtojus padainuoti ir smagiai pašokti su šauniomis kapelomis iš visos Lietuvos. Į jubiliejinę šventę Kuršėnuose, kuri visada pritraukia pilnas sales žiūrovų, suvažiuos įvairiausios kapelos: Bijotų „Bijotaičiai“, Kretingos „Lakštingelė“, Radviliškio „Radvija“, Skuodo „Bartuva“, Vilniaus „Sutaras“, Šiaulių „Saulė“, Joniškio meno mokyklos kapela, Kuršėnų Instrumentinis trio ir „Salduva“, švenčianti kūrybinės veikos 45-metį. Šventėje taip pat pasirodys svečiai iš Latvijos „Hagenskalna muzikanti“, vyks Žemaitijos kulinarinio paveldo pristatymas. Koncertą ves Jovita Lubienė ir Zenonas Gestautas. Maloniai kviečiame visus ateiti paklausyti liaudiškos muzikos. Renginys vyks Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centre (Ventos g. 11A, Kuršėnai).
Bilieto kaina 3 eur. Bilietai parduodami kultūros centro kasoje pirmadienį-penktadienį 15-18 val. Kasos tel. (8 41) 59 50 08


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN