Vieną gražų rudens vakarą Naujojoje Akmenėje...

Naujienos: Švietimas , 2019-11-08 22:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

2019 m. spalio 17 d. Akmenės rajono paramos šeimai centro Globos centro padalinio specialistai organizavo išvyką į teatralizuotą cirko šou vaikams programą „Alisa stebuklų šalyje“ Naujosios Akmenės kultūros rūmuose budintiems globotojams, jų biologiniams ir prižiūrimiems vaikams. Teatralizuota cirko programa visus nukėlė į stebuklingą vaikystės šalį, kurioje žiūrovai sutiko Alisą, Češyro katiną, Ultravioletinius vaiduoklius, Absoleną, Gigantiškus žiogelius, milžinus drugelius ir, žinoma, Širdžių karalienę… Budintys globotojai, jų biologiniai ir prižiūrimi vaikai galėjo ne tik stebėti teatralizuotą cirko programą, tačiau ir patys buvo įtraukti dalyvauti pasirodyme. Po pasirodymo visi norintys turėjo galimybę įsiamžinti su cirko artistais. Vaikai, kurie buvo nupiešę piešinius su pasakos „Alisa stebuklų šalyje“ personažais, buvo apdovanoti simbolinėmis dovanomis.

Visi kupini teigiamų emocijų apsilankėme Braso picerijoje, kurioje skanavome įvairiausių skonių picas, gėrėme sultis, linksmai šnekučiavomės, dalijomės įspūdžiais apie cirko pasirodymą.

Dėkojame visiems, dalyvavusiems, prisidėjusiems prie šio nuostabaus vakaro.

Socialinės darbuotojos, atliekančios globos koordinatoriaus funkcijas
Erika Rakickaitė ir Dovilė Basienė


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/viena-grazu-rudens-vakara.../1001


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN