Šilutėje - Andriaus Kaniavos akustinė kelionė po Lietuvą (2019-11-20)

Naujienos: Renginiai , 2019-11-04 18:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Lapkričio 20 d. 18 val. Šilutės Vydūno gimnazijos aktų salėje laukiami visi norintys sustiprinti imunitetą muzikos garsais bei atsikratyti rudeniškos melancholijos. Optimizmo ir energijos dozę garantuoja aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava, kuris surengs autorinių dainų vakarą.
Andrius Kaniava yra dažnas įvairių dainuojamosios poezijos koncertų dalyvis. Jis – vienas labiausiai mėgstamų publikos, kadangi iš kitų atlikėjų išsiskiria netradiciniu atlikimu, gausiu judesio, ekspresijos. A. Kaniava scenoje – it patrakėlis berniūkštis. Gal todėl jo mielai klausosi ypač daug jaunimo. Ekspresyvumas, gebėjimas išjudinti net ir labiausiai į melancholiją nugrimzdusį klausytoją tarsi atbudina, pakelia aktyviam klausymuisi. „Aš stengiuosi ir kiekvieną koncertą groti kitaip, kalbėti kitką, nes po kelių vienodų koncertų nuo savęs paties pasidaro bloga. Gali kartotis ir gyventi taip, bet juk tai neįdomu... Smalsumas – tai ypač svarbi savybė, padedanti likti budriam, nes tai verčia domėtis, neužmigti, neapsiriboti… Juk smalsus žmogus yra gyvas žmogus“, – teigia artistas ir žada išskirtinį pasirodymą.
Bilieto kaina – 10 €, 12 €.
Bilietus galima iš anksto įsigyti administracinėse Šilutės kultūros ir pramogų centro patalpose – Liepų g. 16. Arba 2 valandos prieš koncertą Šilutės Vydūno gimnazijoje – Atgimimo alėja 3.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN