Juknaičiuose atidaryta moderni daugiafunkcė sporto aikštelė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-10-28 18:43
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktorius Virgilijus Pozingis spalio 23 d. dalyvavo gyventojų, jaunimo ir vaikų daugiafunkcės sporto aikštelės atidarymo šventėje Juknaičiuose.

Pagal šį projektą Juknaičių bendruomenė išplėtė Juknaičių krepšinio aikštelės funkcijas, ją atnaujino ir pertvarkė taip, kad būtų galima užsiiminėti penkiomis sporto šakomis – žaisti ar mokytis žaisti tinklinį, badmintoną, krepšinį, lauko tenisą, mažąjį futbolą.

Tai vienintelė tokia aikštelė Šilutės rajone, kurioje įrengtas aikštelės apšvietimas bus įjungiamas per pinigų rinktuvo įrenginį. Tai ne tik padės sumažinti elektros sąnaudas, aikštelės naudotojai turės galimybę sportuoti jiems patogiu paros metu – anksti ryte ar vėlai vakare – ir tuo pačiu prisidėti prie aikštelės išlaikymo.

Krepšinio aikštelė su asfalto danga buvo įrengta 1977 m. Tad aikštelė su statiniais nebeatitiko laikmečio, prarado estetinę išvaizdą bei darkė Juknaičių gyvenvietės-parko, įtraukto į kultūros vertybių registrą, kraštovaizdį. Juknaitiškiai tikisi, kad, pertvarkius aikštelę į daugiafunkcę, ji taps gyventojų, vaikų, jaunimo, šeimų traukos centru.

Komunikacijos skyrius


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/juknaiciuose-atidaryta-moderni-daugiafunkce-sporto-aikstele/6516


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN