Klaipėdos valstybinėje kolegijoje pradūzgė karjeros ir kontaktų mugė

Naujienos: Švietimas , 2019-10-24 16:14
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Spalio 23 dieną, KVK Verslo fakultete įvyko „Karjeros dūzgės 2019“.

Jau antrą kartą organizuojama karjeros ir kontaktų mugė šiais metais sukvietė dar didesnį būrį dalyvių. Šios karjeros ir kontaktų mugės tikslas – suburti studentus ir darbdavius vienoje vietoje ir padėti užmegzti profesinius kontaktus.

Renginio metu, dūzgė visa Kolegijos bendruomenė su didžiuliu būriu studentų ir virš trisdešimt įmonių atstovų. Dūzgių metu atvykusieji galėjo pabendrauti su įmonių atstovais: „Retal Baltic“; UAB „Mars Lietuva“; AB „Grigeo Klaipėda“; UAB „Vakarų medienos grupe“; UAB „Galmina“; UAB „Greencarrier service center“; Sveikatingumo centru „Energetikas“; UAB „Neo Group“; Radailių dinozauro parku „DINO.LT“; užimtumo tarnyba „Jaunimo darbo centras“; UAB „ KPMG Baltic“; Lietuvos kariuomene; AB „Žemaitijos pienas“; UAB „Circle K Lietuva“; UAB „Klaipėdos viešbutis“; UAB „Scania Lietuva“; AB „Swedbank“; UAB „Persė“; UAB „Garant group“; UAB „Vingės logistika“; UAB „Yazaki wiring technologies Lietuva“; A. Griciaus autotransporto įmone; UAB „Philip Morris Lietuva“; B. Į Klaipėdos miesto socialinės paramos centru; UAB „RNDV group“; UAB „Amber team“; UAB „Diagnostikos laboratorija“; VĮ „Amercian english school“; UAB „ITCC“; UAB „Viremidos statyba“; Apdailos fabriku.

„Karjeros dūzgėse 2019“ taip pat savo patirtimi ir asmeninėmis sėkmės istorijomis su renginio dalyviais dalinosi: BNI Neringa – Klaipėdos verslo klubo prezidentas ir „SAMATELE.LT“ įmonės vadovas Mindaugas Laučys, kurie skaitė pranešimą apie vieno optimisto istoriją – „Nuosavo verslo „baubai“. Amber Staff klientų aptarnavimo vadovas Gediminas Volungevičius paruošė įdomią paskaitą, tema – „Tai ką sunku įgauti, bet niekada „nepamesi“ – minkštieji įgūdžiai“, o UAB „Garant Boats and Yachts” direktorius Simas Šakalinis bei UAB „Garant Safety” technikos direktorius Karolis Bartninkus pristatė savo įmonę ir jos veiklos specifiką – pramoginių laivų servisas, darbų sauga laivuose. Šių susitikimų metu studentai turėjo galimybę artimiau susipažinti su verslo įmonėmis ir karjeros galimybėmis.

Šių metų naujovė – žaidimas, skirtas renginio dalyviams laimėti puikius KVK įsteigtus prizus. Žaidimo sąlygos labai paprastos – kuo daugiau sutikti skirtingų darbdavių stendų, užmegzti kontaktus ir gauti lipduką. Bus išrinkta 20 nugalėtojų, kurie bus surinkę daugiausiai darbdavių lipdukų ir padovanoti prizais.

Džiaugiamės tokiu aktyviu dalyvavimu ir tikimės, kad šios Karjeros dūzgės taps tradicija, kuri padės studentams atidžiau pažvelgti į savo profesinę karjerą ir siekti puikios ir šviesios ateities.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN