Akmenės rajono stalo tenisininkai varžėsi Rygoje

Naujienos: Sportas , 2019-10-24 15:57
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

2019 m. spalio 19-20 dienomis Rygoje įvyko tarptautinis stalo teniso turnyras „Table tennis Friendschip cup“, kuriame dalyvavo sportininkai iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Iš Akmenės rajono dalyvavo 8 Akmenės rajono sporto centro auklėtiniai.

2009 m. gimimo ir jaunesnės mergaičių amžiaus grupėje dalyvavo 11 žaidėjų. Šioje grupėje žaidė Vita Guginytė, kuri iškovojo 5 vietą. Džiaugiuosi Vitos pasirodymu šiose varžybose, pademonstravo aštrų žaidimą iš abiejų pusių (kairės ir dešinės), žaidė greitą žaidimą ir trūko vos vienos pergalės, kai prieš estę Armandą Hallik esant setų rezultatui 1:1 pirmavo 8:3 taškais ir apmaudžiai pralaimėjo šį setą, o vėliau ir visą susitikimą. Džiaugiuosi, kad su latvėmis ir estėmis galime žaisti lygiai, reikia stiprėti psichologiškai ir laimėti setų pabaigas.

2009 m. gimimo berniukų grupėje dalyvavo 10 sportininkų. Šioje grupėje geriausiai sužaidė Elijus Antanaitis, kuris iškovojo 5 vietą. Šis jaunuolis yra labai ambicingas, bet dar mažai turintis varžybinės patirties, džiaugiuosi šiuo vaikinu, kuris neabejoju, kad ateityje pelnys „saldžias“ pergales. Mantas Kontrimas ir Bernardas Bertašius iškovojo 9 ir 10 vietas. Šie berniukai dar nesenai pradėjo lankyti stalo teniso treniruotes, jie labai darbštūs ir atsakingi treniruočių lankyme ir jų procese. Neabejoju, kad ateityje ir jiems išauš triumfo akimirkos, tik reikia neprarasti tų pačių ambicijų ir viskas bus gerai.

2004-2006 m. gimimo vaikinų grupėje dalyvavo 7 žaidėjai, iš kurių Tomas Norgėla iškovojo 5 vietą. Tomas perpsektyvus žaidėjas, jo galimybės didelės, tik reikia leisti joms skleistis, kartais kovoti dėl pergalės trukdo pasitikėjimas savimi, bet tikiu Tomu, kad šią savybę bendromis jėgomis išgyvendinsime ir mėgausimės pergalėmis.

2001-2003 m. gimimo merginų grupėje dalvyavo 19 sportininkių. Iki prizinės vietos mažiausiai trūko Karolinai Kuznecovai, kuri žaisdama dėl 3 vietos pralaimėjo Latvijos moterų čempionei Sabinai Musajevai 0:3 rezultatu. Karolina iškovojo 4 vietą, o Gabrielė Strodomskytė – 7 vietą.

Nors šį kartą ir neparsivežėme medalių, bet džiaugiuosi savo auklėtinių pasirodymu šiose varžybose. Visi buvo atkaklūs, visi siekė geriausio savo žaidimo, buvo valingi ir kovingi. Malonu darbuotis su tikslo siekančiais mokiniais, malonu matyti, kaip auga vaikų meistriškumas. Dėkoju Akmenės rajono stalo teniso klubui „Mažoji raketė“, kuris finansavo išlaidas šioms varžyboms.

Akmenės rajono sporto centro stalo teniso mokytojas Kęstutis Barauskas


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/stalo-tenisininkai-varzesi-rygoje/960


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN