Klaipėdos „Dragūnas“ nesunkiai nugalėjo Panevėžio „Grifą“

Naujienos: Sportas , 2019-10-06 19:56
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

Šeštadienį Klaipėdos „Dragūnas“ namuose sužaidė antrąsias savo rungtynes Lietuvos rankinio lygoje. Šįkart varžovai taip pat įveikti solidžia persvara – rungtynės tarp „Dragūno“ ir Panevėžio „Grifo“ baigėsi rezultatu 41:20 (21:13).

Rungtynių pradžia buvo klampi, o žaidimas – lėtas. Tik antroje kėlinio pusėje aikštelės šeimininkai atitolo, susikraudami ženklesnę persvarą – 12:7, 15:9, 19:12, 21:13.

Antroje rungtynių pusėje sirgaliai stebėjo jau gyvesnį žaidimą. Iki kėlinio vidurio „Dragūnas“ padidino savo persvarą iki dviženklės – 29:16.

Panevėžiečiai nerado būdų sustabdyti aikštelės šeimininkų atakas, o likus dešimčiai minučių iki rungtynių pabaigos „Dragūnas“ surengė tikrą įvarčių šou. Klaipėdos ekipa sužaidė atkarpą 8:0 ir komandas skyrė jau 19 įvarčių – 38:19.

Rungtynių pabaiga tebuvo formalumas ir „Dragūnas“ įsirašė antrą lengvą pergalę.

„Mūsų komandos žaidimas, palyginti su pirmosiomis rungtynėmis, skiriasi. Šįkart mūsų energija buvo kitokia, nes visą savaitę sunkiai dirbome, matėsi, kad neturėjome tiek energijos. Gąsdina tai, kad neprisiverčiame dirbti gynyboje. Puolime viskas gerai. Antrame kėlinyje viskas buvo lyg ir geriau, buvo praleista labai mažai įvarčių, bet ne dėl geros gynybos, o dėl to, kad varžovas silpnai ar netaikliai metė. Tačiau dar dirbsime ir stiprinsime silpnesnes vietas“, – komentavo „Dragūno“ vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas.


šaltinis: http://rkdragunas.lt/2019/10/05/dragunas-nesunkiai-nugalejo-panevezio-grifa/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN