Mokiniai vis aktyviau domisi Tauragės rajono Savivaldybės darbu

Naujienos: Švietimas , 2019-10-06 19:46
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Rugsėjo 27-oji Jovarų pagrindinėje mokykloje – patyriminio ugdymo diena, todėl savivaldybėje lankėsi šios mokyklos 4 klasių mokiniai, lydimi mokytojų Dalios Šlionienės ir Loretos Midvikienės.

Savivaldybėje mokiniai pirmiausiai susitiko su meru Dovydu Kaminsku. Mero kabinete vykusiame susitikime mokiniai turėjo galimybę „pasimatuoti“ mero kėdę, pateikti klausimus, susipažinti su Mero, Tarybos darbu, išgirsti atsakymus į pateiktus klausimus.

Lankydamiesi savivaldybėje, mokiniai taip pat apžiūrėjo Tauragės garbės piliečių, rajono merų, Savivaldybės tarybos narių fotografijų galeriją, mažąją posėdžių salę su Ramunės Palekaitės siuvinėtais Lietuvos prezidentų portretais, susipažino su atskirų savivaldybės administracijos skyrių darbo specifika.

Didžiojoje salėje mokiniai susipažino su tarybos narių darbo procesu tarybos posėdžių metu, išbandė salėje sumontuotą įrangą pristatydami savo mėgstamus užsiėmimus, projektus, kurie, jų nuomone, Tauragę leistų tapti dar patrauklesne ir įdomesne, diskutavo jiems aktualiais klausimais dėl mokyklos renovacijos, vaikų žaidimo aikštelių, gyvūnų prieglaudų, modernesnių sporto salių įrengimo.




Inesa Vaigauskienė Kultūros skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN