XII Lietuvos seniūnijų sporto žaidynėse dalyvavo ir Akmenės rajono sportininkai

Naujienos: Sportas , 2019-09-23 18:24
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Gargžduose įvyko XII Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių finalinės varžybos. Jose dalyvavo ir Akmenės rajono seniūnijų sportininkai, įveikę atrankos etapą. Atrankinėse Šiaulių regiono seniūnijų žaidynių varžybose Radviliškyje sėkmingai pasirodė ir pateko į žaidynių finalą Naujosios Akmenės seniūnijos sportininkai. Stalo tenisininkų komanda (Aromeda Gerčiūtė, Vytautas Gedžius, Antanas Budžius) iškovojo I vietą, šaškininkai (Danutė Gajauskienė, Algimantas Barauskis ir Mykolas Želnys) užėmė II vietą, o šachmatininkų komanda (Stasys Valančius, Albertas Valančius, Evita Teslionokienė) - III vietą. Akmenės seniūnijos krepšininkai ir Naujosios Akmenės kaimiškosios seniūnijos tinklininkai atrankos etapo neįveikė, nes į finalinį etapą pateko tik regiono varžybų prizininkai.

XII Lietuvos seniūnijų sporto žaidynės masiškiausias šalies mėgėjų sporto renginys. Finalinėse žaidynių varžybose Gargžduose dalyvavo per 1000 sportininkų iš visų šalies savivaldybių. Akmenės rajono savivaldybei atstovavę Naujosios Akmenės seniūnijos šachmatininkai užėmė -11 vietą, šaškininkai – 12 vietą, stalo tenisininkai pasidalino 9-12 vietas.

Švietimo, kultūros ir sporto skyrius vyriausioji specialistė Zita Stanislauskienė


šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/xii-lietuvos-seniuniju-sporto-zaidynes/855


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN