Akmenės rajone sporto varžybos „Minu, Irkluoju, Bėgu“

Naujienos: Sportas , 2019-09-20 00:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Ventos sporto klubas „LIGA“ jau antrą kartą organizavo varžybas „Minu, Irkluoju, Bėgu“. Dalyviams reikėjo įveikti 29 km trasą dviračiais, po to 9,5 km irkluoti Ventos upe baidarėmis ir bėgti 7,5 km. Absoliučiu šių ištvermės varžybų nugalėtoju tapo Naujosios Akmenės gyventojas Vytautas Ruškys, kuris rungtyniavo veteranų grupėje. Vytautas varžybų trasą įveikė per 3 val. 25 min. Pirmą vietą vyrų įskaitoje iškovojo mažeikiškis Tadas Sabeckis – 3 val. 33 min. Antri liko - Vytautas Šiurkus (veteranai) ir Laimonas Skabeikis. Trečiąsias vietas užėmė Algirdas Mockus (veteranai) ir Lorenas Jurevičius.

Vienintelė mergina įveikusi visas rungtis - ventiškė Viktorija Adomauskaitė, ji trasoje sugaišo 5 val. 7 min.

Visi nugalėtojai, prizininkai ir jauniausias varžybų dalyvis Gintaras Ginotis buvo apdovanoti medaliais bei prizais. Varžybos vykdomos pagal Akmenės rajono savivaldybės remiamą kūno kultūros ir sporto veiklos plėtojimo programą.



Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Z. Stanislauskienė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/sporto-varzybos-minu-irkluoju-begu/844


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN