Grabupių kaimo sporto ir laisvalaikio zonos atnaujinimas (Šilutės r.)

Naujienos: Savivalda , 2024-09-12 23:29
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Grabupių kaimo bendruomenė teikė projekto „Grabupių kaimo sporto ir laisvalaikio zonos atnaujinimas“ paraišką pagal Nacionalinės paramos kaimo bendruomenių veiklai teikimo taisykles, patvirtintas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro 2023 m. gruodžio 13 d. įsakymu Nr. 3D-847 „Dėl nacionalinės paramos kaimo bendruomenių veiklai teikimo taisyklių patvirtinimo“ pagal paramos kaimo bendruomenėms teikiamą veiklos sritį „Kaimo vietovės viešųjų erdvių, statinių sutvarkymas / priežiūra, pritaikant jas kaimo gyventojų poreikiams“.

Projekto tikslas – užtikrinti sporto ir laisvalaikio zonos saugumą, t. y. aptverti dalį sporto ir laisvalaikio aikštelės teritorijos (aikštelė yra šalia važiuojamosios kelio dalies), kurioje saugiai būtų galima žaisti futbolą, skatinti vaikų ir jaunimo aktyvų laisvalaikį.

Įgyvendinant projektą buvo aptverta 130 metrų 3D segmentinės tvoros su tvirtinimo elementais. Tokiu būdu siekiama skatinti Grabupių kaimo ir aplinkinių kaimų gyventojų susitelkimą bendram tikslui, bendruomeniškumą, aktyvų laisvalaikio užimtumą.

Lėšas projektui įgyvendinti skyrė LR žemės ūkio ministerija, Šilutės rajono savivaldybė.


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/grabupiu-kaimo-sporto-ir-laisvalaikio-zonos-atnaujinimas/11702


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN