Pagėgių savivaldybės Rukų kaime sulaikytas brakonierius (Video)

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-09-06 20:13
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai 2019 m. rugsėjo 5 d. apie 17.00 val. gavo pranešimą, kad prie kaimo turizmo sodybos, Pagėgių sav., Stoniškių sen., Rukų k., girdisi šūviai, galimai brakonieriaujama.
Atvykus policijos pareigūnams į nurodytą vietovę, pastebėtas miško keliuku važiuojantis VĮ Valstybės miškų urėdijos Pagėgių padalinio tarnybinis pikapas „Toyota HILLUX“, kurį vairavo darbo metu, uniformuotas miškų urėdijos uniforma, blaivus darbuotojas, gim. 1965 m. Sustabdžius minėtą automobilį paaiškėjo, kad asmuo vežėsi medžioklinį lygiavamzdį šautuvą, išardytą dėkle, kuris laikomas legaliai bei 6 vnt. šaudmenų, kurie sudėti dirže. Taip pat pikapo „Toyota HILLUX“ bagažinėje buvo du medžiokliniai šunys ir sumedžiotas bebras. Dėl įvykio pradėta administracinė teisena, kurioje tyrimą atliks Aplinkos apsaugos agentūra.
PRIDEDAMA. Vaizdo ir foto medžiaga: ,,Bebras“.

Video medžiaga:




Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė
Greta Kęsminaitė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN