Šilutės krašte nuskambėjo Rugsėjo 1-osios skambutis

Naujienos: Švietimas , 2019-09-04 21:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Šilutės rajono savivaldybės meras Vytautas Laurinaitis, mero pavaduotojas Sigitas Šeputis, Administracijos direktorius Virgilijus Pozingis bei Administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė rugsėjo 2-ąją dalyvavo Mokslo ir žinių dienai skirtuose renginiuose, kur pasveikino pedagogus, mokinius, jų tėvelius su naujų mokslo metų pradžia, palinkėjo daugybę įdomių iššūkių, nesibaigiančių atradimų, įkvėpimo naujiems siekiams, smalsumo ir veiklumo.

Atversti naują lapą į žinių pasaulį pakvietė 26 švietimo įstaigos: 5 gimnazijos, 8 pagrindinės mokyklos, taip pat Jaunimo ir suaugusiųjų mokymo centras, specialioji mokykla, pradinė mokykla ir mokykla-darželis, 7 lopšeliai-darželiai, 2 neformaliojo švietimo įstaigos.

Šiais mokslo metais mokyklų duris pravėrė 4 450 mokinių. Iš jų 394 pirmokai. Jų pernai buvo mažiau – 366. Šiemet į rajono švietimo įstaigas iš užsienio sugrįžo 14 mokinių. Šilutės savivaldybės ugdymo įstaigose dirba apie 550 pedagogų.

Komunikacijos skyrius


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/silutes-kraste-nuskambejo-rugsejo-1-osios-skambutis/6354


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN