Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė – jubiliejinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatė

Naujienos: Švietimas , 2024-06-06 06:46
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Palangos m.

2024 m. birželio 2 d. Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre nuskambėjo paskutinieji 50-metį mininčio vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“ akordai. Šventiniame koncerte savo pasirodymus publikai dovanojo net 152 laureatais tapusių atlikėjų iš įvairių Lietuvos švietimo įstaigų. Tarp jų ir Palangos lopšelio-darželio „Žilvinas“ ugdytinė Smiltė Jackaitė, kuri savo nuotaikingai ir žaismingai atlikta daina „Varnalėša“ (muzika ir žodžiai Ingos Šeduikienės) sužavėjo ne tik konkurso komisiją, bet ir žiūrovus. Jai, kaip jauniausiai konkurso laureatei – solistei, buvo įteikta LR prezidento Gitano Nausėdos dovana – didžiulis meškinas, kurį Smiltė čia pat, scenoje, pavadino Jonu. Palangą sėkmingai konkurse atstovavusi dainininkė taip pat buvo apdovanota miesto savivaldybės administracijos švietimo skyriaus vedėjos Laimos Nedzveckienės padėka, o Smiltę konkursui ruošusi meninio ugdymo mokytoja Valdonė Juozapavičienė – LR švietimo, mokslo ir sporto ministerijos padėkos raštu.


šaltinis: https://palanga.lt/naujienos/palangos-lopselio-darzelio-zilvinas-ugdytine-smilte-jackaite-jubiliejinio-konkurso-dainu-dainele-laureate/11873


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN